Transport GRATUIT la comanda peste 699 lei! CADOU la comanda peste 499!

Mobil Mobil Delvac 1 Esp 5W40 20L

Capacitate:
20L
Cod Produs: Mobil-D-1-E-5W40-20L Ai nevoie de ajutor? 0724 322 954
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Mobil Delvac 1 Esp 5W40


Mobil Delvac 1 ™ ESP 5W-40 este un ulei avansat de motorină sintetic avansat, care ajută la prelungirea duratei de viață a motorului, asigurând în același timp o capacitate de scurgere lungă și o economie potențială de combustibil² pentru tehnologia modernă și cea mai recentă a motorului diesel care funcționează în aplicații severe. Acest produs este conceput pentru a oferi performanțe excepționale la motoarele moderne și mai vechi, cu muncă grea, inclusiv cele cu sisteme de control al emisiilor. Mobil Delvac 1 ESP 5W-40 este recomandat pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații grele și medii de exploatare care se găsesc în transporturile rutiere și mineritele, industria forestieră, construcții și agricole.

 

Performanțele deosebite ale Mobil Delvac 1 ESP 5W-40 sunt rezultatul lucrărilor extinse de dezvoltare cooperativă ale ExxonMobil cu principalii constructori de echipamente și aplicarea celei mai noi tehnologii de ungere. Drept urmare, acest produs îndeplinește sau depășește cerințele celor mai recente specificații ale industriei API și ACEA pentru uleiurile de motorină, precum și cerințele multor mari producători americani și europeni de motoare.

 

¹ Vă rugăm să consultați manualul proprietarilor pentru cerințele de aplicare OEM și intervale de scurgere de ulei pentru vehiculul sau echipamentul dvs.

² În comparație cu un ulei de motor SAE 15W-40. Economiile reale depind de tipul motorului vehiculului, de temperatura exterioară, de condițiile de conducere și de vâscozitatea curentă a uleiului de motor.
 

Domeniul de Aplicare


Recomandat de ExxonMobil pentru a fi utilizat în:

      • Cele mai multe generații de motoare până la cele mai noi și sofisticate motoare diesel de înaltă performanță, cu turbo-încărcător, injecție directă și proiecte cu emisii reduse, oferind toate tipurile de tehnologie după tratament

      • Motoarele de pe autostradă care funcționează atât în condiții de viteză / sarcină mare, cât și în condiții de oprire

      • Motoarele de pe autostradă care funcționează în condiții severe de viteză mică / sarcină mare

      • Majoritatea echipamentelor pe bază de motorină de la producătorii de echipamente americane și europene

      • Motoare pe benzină de înaltă performanță și flote mixte

      • Unități de refrigerare

 

Vă rugăm să consultați manualul proprietarilor pentru cerințele de aplicare OEM și intervale de scurgere de ulei pentru vehiculul sau echipamentul dvs.

 

² În comparație cu un ulei de motor SAE 15W-40. Economiile reale depind de tipul motorului vehiculului, de temperatura exterioară, de condițiile de conducere și de vâscozitatea curentă a uleiului de motor.

 

³ Pe baza datelor de testare a industriei PC-11.

Vascozitate: 5W40

Tipuri uleiuri motor: Sintetice

Specificații Producător: MB 228.31, MTU Type 2.1, Renault TRUCK RLD-3, VOLVO VDS 4.5, Detroit Diesel 93K218, API CK-4, API SM, JASO DH-2, ACEA E7, ACEA E9, API CH-4, API CI-4, API CJ-4, CATERPILLAR ECF-3, CUMMINS CES 20081, CUMMINS CES 20086, API CI-4+, Mack EOS-4.5, MAN M 3575, Detroit Fluids Specification 93K222, API SN

Uleiuri motor capacitate: 208L

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0724 322 954 contact@uleiurimotor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!